Reparatie

Voor reparaties, onderhoud en herstelwerkzaamheden bent u bij Sailloft aan het goede adres. Canvaswerk en zeilen repareren we snel en vakkundig met de beste materialen voor een goed eindresultaat. Naast reparatie en onderhoud passen  we zeilen ook naar wens aan denk hierbij aan het plaatsen van een derde rif, doorlatten of een recut van het achterlijk.
Sailloft kan uw zeilen en canvaswerk aan het eind van het seizoen van boord halen, opslaan en indien nodig repareren of aanpassen. Aan het begin van het zeilseizoen worden de zeilen weer gemonteerd zodat u er geen omkijken naar heeft. Neem voor meer informatie contact op.

Reinigen

Vuil, schimmel, algen en zout zijn schadelijk voor zeilen en canvas werk. Voor een optimale levensduur is het belangrijk om zeilen en canvaswerk regelmatig te reinigen zodat het vuil geen blijvende schade kan aanrichten. Sailloft verzorgt een proffessionele reinigingsservice voor zeilen en canvaswerk. Al het canvas wordt na het reinigen opnieuw geïmpregneerd zodat de waterdichtheid wordt gegarandeerd. Zeilen kunnen na het reinigen op verzoek gecoat worden. Voor meer informatie en prijzen kunt u Contact met ons opnemen.

 

 

SAILLOFT

IJmeerdijk 16
1361 AA Almere
T: 036 536 94 59
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.